Centru de cercetare INSOFT

Durata proiect: 2013 - 2016

Client: Insoft Development and Consulting

Data : 2013 – 2016

Descriere :   

Echipa noastra a fost implicata in proiectarea si construirea primului centru de cercetare si dezvoltare a realitatii virtuale din Europa,  de la studiul de fezabilitate la design si monitorizarea santierului in timpul executiei. 

Centrul de Cercetare (CREVIS) este situat in Strejnic, judetul Prahova, Romania, si gazduieste peste 6500 mp birouri. 

Polul de competitivitate CREVIS reprezinta o premiera in Romania, fiind primul centru de excelenta din Europa pentru monitorizarea de la distanta, instruire si simulare  prin intermediul realitatii virtuale in sectorul infrastructurilor critice.  

Principalul scop am investiei este imbunatatirea productivitatii economice in sectorul infrastructurilor critice, simulate intr-un cub de realitate virtuala cu imersie. 

Centrul de cercetare-dezvoltare va gazdui companii ce vor utiliza tehnici inovative de realitate virtuala si augmentata, impreuna cu tehnici de monitorizare pentru asigurarea securitatii obiectivelor izolate ale infrastructurilor critice din Romania, a mentenantei acestora si a instruirii personalului destinat interventiei asupra acestor obiective.  

Europroiect Design a fost  Proiectant General asigurand realizarea proiectului de arhitectura, rezistenta , instalatii si drumuri.

Valoarea investitiei: 32 000 000 euro