Fabrica de ciment Al Jouf

Client: Al Jouf Cement Company

Contractor : AUSTROPLAN Austrian Engineering GmbH, Austria

Data : 2013 – 2016

Descriere :   

Compania Al Jouf Cement este o companie producătoare de ciment Portland, obșinuit și rezistent la sulfați. Compania deține cele mai moderne fabrici construite în zona nord-vestică a Regatului Arabia Saudită, localizate în apropiere de granița cu Iordania și Irak, ce sunt in concordanță cu standardele și specificațiile arabe, americane și europene. 

CLIENTUL a încredințat consultantului de monitorizare și implementare AUSTROPLAN Austrian Engineering GmbH, Vienna, Austria, punerea în funcțiune, de inginerie pe perioada de garanție și inginerie mecanică (pe o perioadă de 4 luni) a proiectului Al Jouf Cement Company, din Turaif, Regatul Arabiei Saudite.

Europroiect Design, în calitate de subcontractor al Austroplan, a realizat următoarele lucrări pe sit: monitorizarea, urmărirea și actualizarea listelor de deficite, înregistrarea și raportarea defectele și carențelor în timpul "perioadei de garanție", sprijin al clientului și contractorului în găsirea de soluții la problemele apărute, rapoarte săptămânale despre activitățile de construcție in santier. 

Investitie :  220 000 000 USD