Despre noi

 

Europroiect Design este o firma de proiectare, asistenta tehnica de santier si consultanta pentru fabrici de ciment, constructii industriale, civile, agricole si statii de epurare, cu capital roman infiintata in anul 2007. 

De asemenea, firma noastra asigura asistenta tehnica pe teren, in Romania si in strainatate. 

Din anul 2011, societatea noastra se ocupa si de executia constructiilor de orice tip, amenajari interioare, extinderi, mansardari, renovari. 

Suntem o echipa completa, de arhitecti, ingineri, experti si verificatori atestati MLPTL cu vasta experienta, dinamici, gata sa raspunda oricaror provocari in domeniul constructiilor. 

Asiguram servicii complete privind orice tip de investitie de la faza de initiere, studiu de fezabilitate, consultanta asigurata beneficiarului in vederea intocmirii semnarii contractelor, intocmire proiect pentru autorizatia de constructie, proiect tehnic, detalii de executie, asistenta tehnica pe santier in timpul executiei lucrarilor, intocmirea cartii constructiei si urmarirea comportarii in timp a constructiei. 

Garantam profesionalism, seriozitate si calitate in toate serviciile noastre, prestate atat pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate.